This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Turbo Levo SL

Deze lichtgewicht E-MTB verdubbelt je trapkracht tot wel 5 uur. Dankzij de 150mm veerweg, een gewicht van slechts 17,35 kg en het stijve frame kun je de meest uitdagende parcoursen rijden zonder door te hebben dat je een elektrische mountainbike rijdt.

De Turbo Levo SL beschikt over een 240 watt Specialized motor die trapondersteuning tot 25km/u geeft. Batterij en motor zitten mooi weggewerkt in het frame en door de lage positionering van deze onderdelen behoud deze fiets de wendbaarheid en wegligging die je van Specialized gewend bent.

De Turbo Levo SL is in 4 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar vanaf €5.999,-. Wil je meer weten over deze revolutionaire E-mtb bezoek dan de productpagina van Specialized

De Turbo Levo SL is vanaf nu te verkrijgbaar in onze winkel. Ook zal er tijdens het Test the Best evenement in het voorjaar van 2020 een aantal modellen uit te proberen zijn.
Blijft op de hoogte van al onze evenementen via de Toma Cycles nieuwsbrief

Ontvang updates over events, clinics en materiaal