This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Very Cool stuff has arrived!

We hebben weer een mooie selectie voor jou uitgelicht van nieuwe equipment net bij ons gearriveerd

S-works team schoenen zeer gelimiteerd in twee kleuren verkrijgbaar. Waarschijnlijk heb je de schoenen al lang gezien op tv bij de teams Etixx, Astana en Team Tinkov Saxo en wilde je die natuurlijk al hebben. Wees er dan snel bij!

_3RL8007

Dan is er natuurlijk nog het Power zadel waar wij en vele anderen al lovend over hebben gepost, getweet en gesproken. In S-works versie bij ons verkrijgbaar.

_3RL7998

Andere nieuwkomer is de Audax Schoen. De Audax is de schoen voor de echte avonturier die zijn outfit niet perse aan de profrenners hoeft te spiegelen. Dit model heeft een mooie strakke authentieke look en heeft een goede stijve carbonzool voor optimale voetondersteuning. De Audax is stoer, stijlvol en ontworpen om de elementen te weerstaan tijdens de lange kilometers die je door de heuvels trapt! De Audax is maar liefst in vijf verschillende kleuren te krijgen.

_3RL8001

Tot slot is er de helemaal vernieuwde S-works Turbo band (de snelste band ter wereld) waarop we Kwiato vorig jaar een verschrikkelijk snelle afdaling hebben zien rijden naar de wereldtitel. De band heeft alle eigenschappen overgenomen van zijn voorganger maar is nu slijtvaster en nog beter lekbestendig.

_3RL8005

_3RL8006