This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Wahoo Kickr Core weer op vooraad

De productie van de Kickr Core trainer draait eindelijk weer op volle touren dus we kunnen deze geweldige home trainer weer leveren!

De Kickr Core zit in het middensegment van Wahoo’s home trainer assortiment en biedt net als zijn grote broer een ongekend realistische rijervaring. Het vliegwiel van de Kickr Core is met 5,4kg iets kleiner en je zult een losse cassette aan moeten schaffen om je fiets op de trainer te plaatsen. Maar verder krijgt je alle functionaliteit van het topmodel voor een zachtere prijs.

De weerstand van de Core kan tot 1800 watt opslokken en je kunt hellingspercentages tot 16% simuleren. De trainer bied ruimte voor 8, 9, 10 en 11 speed casettes en je krijgt adapters voor snelspanners en steekassen erbij. Verder is de constructie enorm stabiel en met een gewicht van 18kg kun je met een gerust hart de sprint van je leven inzetten zonder dat de Core begint te wiebelen.

De Kickr Core is aanstuurbaar via bluetooth en ANT+. Hiermee kun je software als Zwift, Sufferfest of Strava probleemloos verbinden. De ingebouwde weerstandsmeter is tot op 2% nauwkeurig dus elke virtuele glooing of ingesteld wattageblok wordt haarfijn vertaald naar de juiste wattages.

De Kickr Core is verkrijgbaar in onze winkel en webshop voor €799,99