This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

We zijn Mucc-Off premium selling point

Mucc-Off produceert sinds 1994 hoogwaardige reinigingsproducten en smeermiddelen voor je fiets. Wij zijn al geruime tijd fan van hun producten en nemen nu de stap om premium selling point voor dit merk te worden. 


Wat ons zo aanspreekt aan Mucc-Off is dat al hun producten biologisch afbreekbaar zijn zonder in te boeten aan functionaliteit. Zo hoeft je ketting bijvoorbeeld niet meer gesmeerd te worden met vieze op petroleum gebaseerde olie en houden we onze grote outdoor fiets-speeltuin vrij van chemicaliën!

Een nieuw initiatief van de fabrikant is hun zogenaamde “Project Green” waarmee ze voor 2023 30 duizend kilo plastic uit willen sparen door hun flessen en spuitmonden duurzamer te maken en de mogelijkheid te bieden deze bij te laten vullen in de winkel.
En is je fles dan écht aan het einde van zijn leven dan kun je hem nog steeds upcyclen en er een mudguard voor je MTB van maken

Vanaf nu kun je het uitgebreide assortiment van Mucc-Off in onze winkel en webshop verkrijgen en je lege flessen laten vullen in ons refil station.