This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Wintercollectie Specialized en Etxeondo

Ook al zijn we gezegend met een zonnige nazomer, vergis je niet! De koude dagen komen er weer aan. Gelukkig hoeft dat je fietstripjes niet in de weg te staan. De vernieuwde wintercollectie van Specialized en Etxeondo houden je droog, warm en comfortabel!

Specialized RBX Softshell Jack


Verkrijgbaar in zwart, rood en teal. Deze softshell is wind- en waterdicht en perfect om in het voor- en najaar mee te rijden. Door het stretch materiaal blijft dit jack prettig zitten en de drie zakken op de rug (waarvan één met rits) zorgen ervoor dat je je spullen makkelijk mee kunt nemen.


Etxeondo"76 Jack

Ben je op zoek naar wat meer bescherming tijdens échte koude dagen dan is het 76 Jacket van Etxeondo de perfecte keuze. De voorkant, mouwen en achterkant zijn vervaardigd uit Gore-Tex Infinium materiaal. Deze laag zorgt voor een goede bescherming tegen de elementen en heeft tegelijk een ademende functie.
De gehele buitenste schil is behandeld met een waterafstotende laag die je extra bescherming geeft tijdens natte condities.

Etxeondo Ohri lange broek
 
Deze lange all-round winterbroek is ontworpen om in uiteenlopende omstandigheden en temperaturen comfortabele bescherming te geven. Stiksels en naden zijn zo veel mogelijk geëlimineerd, vooral rond de plekken die veel bewegen tijdens het rijden.
Het Urraki zeem in deze broek is zorgvuldig ontworpen om drukverdeling op het zadel te optimaliseren. Met behulp van visco-elastische stukken van diverse dichtheid worden drukpunten verzacht en bronnen van irritatie verminderd.   

Etxeondo Kom lange broek

Deze lichtgewicht winterbroek is de perfectie combinatie van prijs en prestaties. Deze lange broek is afgeleid van de Kom zomerbroek, die het heel erg goed deed in de test van Tour Magazine, en is vervaardig uit de Thermosystem Ketaren stof. Deze lichte vezel zorgt voor een goede balans tussen vochtregulering en isolatie. Het Uda zeem in deze broek is gemaakt van een schuimlaag met hoge dichtheid dat ook tijdens lange ritten comfortabel blijft.