This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Zo kies je de juiste fietskleding voor de winter

Met onze wisselvallige winters is het soms lastig te bepalen welke fietskleding de beste is voor jouw rit. Als de temperaturen dalen wil je natuurlijk lekker warm op de fiets zitten maar extra gewicht en verminderde bewegingsvrijheid is natuurlijk niet wenselijk. En als het juist relatief warm maar nat is dan heb je weer heel andere eisen aan je fietskleding.

Elk type fietser heeft uiteraard ook andere voorkeuren. Wil je juist kleding dragen die strak om je lichaam zit en je spieren ondersteunt en bloedcirculatie verbetert of mag het wat meer casual zodat je maximale bewegelijkheid hebt op de fiets? Wielrenners stellen hele andere eisen aan hun materiaal dan graveleurs of mountainbikers. En dan heb je natuurlijk ook nog de categorie die alles doet. Heb je dan verschillende sets winterkleding nodig of is het mogelijk om een goede combinatie te maken?

Voor al deze afwegingen heeft Specialized nu een productgids gemaakt die je help om de fietskleding voor de winter te selecteren die je warm, droog en comfortabel zal houden. Voor elk weertype en elk soort fietser vind je alle kledingopties op een rij.

Je vind de gids via deze link