This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Christmas Essentials

Het cadeatjesfestijn staat voor de deur en voor velen dient zich dan de vraag aan: “wat moet ik nu weer voor kerst vragen/geven?!” Geen nood! wij hebben een aantal ideeën die bij elke fietsfanaat in de smaak zullen vallen.

Muc-Off Poetsset €29,99 Bestel
Een goed onderhouden fiets gaat een stuk langer mee. Zeker als je in de winter gaat rijden heeft je materiaal het zwaar te verduren. Deze complete poetsset van Muc-Off bevat alles wat je nodig hebt om je bike weer lekker te laten shinen.
Dit pakket bevat 1l biologisch afbreekbare Bike Cleaner, 500ml Bike protect waarmee water en vuil afgestoten worden, een wielen- en componentenborstel, een micro-cell spons en een handige opbergzak.

Knog Oi design fietsbel €39,99 Bestel
Veiligheid is essentieel op de weg maar het is natuurlijk zonde om een lelijke bel op je mooie fiets te zetten. Deze design fietsbel van Knog is niet alleen goed hoorbaar in het verkeer maar biedt ook nog eens een mooie esthetische touch voor je fiets!

Cadeaubon vanaf €25,- Bestel
Voor de eigenzinnige fietser hebben we een aantal verschillende cadeaubonnen beschikbaar. Je kunt kiezen voor een gewone bon vanaf €25,- die op alle aankopen in onze winkel in te wisselen is.
Wil je een écht bijzonder cadeau geven dan is er ook de optie om een Retül Custom Footbed meting of een complete Retül fietsmeting te geven.

Aftershhokz Air Headphones (van €119.99 voor €83.99) Bestel
Soms is het lekker als je tijdens een rit een muziekje op kan zetten of naar een podcast kan luisteren. Maar in het drukke verkeer kun je je gehoor eigenlijk niet missen.
Deze koptelefoon blokkeert je gehoorgang niet en brengt muziek via botgeleiding bij je binnenoor. Zo kun je lekker tunes luisteren terwijl je het verkeer om je heen nog steeds hoort aankomen.
De Aftershokz Trekz Air is via Bluetooth aan te sluiten op je telefoon en dankzij de ingebouwde microfoon kun je er ook prima mee bellen.