This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Turbo Creo 2

Specialized’s eerste elektronische wielrenfiets heeft een update gekregen. Wat meteen opvalt is dat de de Creo 2 een veel meer een allround insteek heeft dan zijn voorganger. Met deze fiets kun je zowel op de weg als op ruigere gravel of offroad paden prima uit de voeten. Je hoeft vanaf nu niet meer te kiezen welke fiets je neemt voor welke rit. Deze doet het simpelweg allememaal!

Kies je eigen avontuur

De offroad en gravel capaciteit van de Specialized Creo 2 worden mogelijk gemaakt door een comfortabelere geometie, meer mogelijkheid voor grotere banden, een dropper post zodat je het zwaartepunt van de fiets aan kunt passen en hetzelfde Future Shock 3 systeem als de onlangs vernieuwde Roubaix. Alle versies beschikken over een FACT11 carbon frame en er zijn bevestigingspunten toegevoegd voor spatborden en bikepack rekken.

Ongeëvenaard vermogen

De Creo 2 is 130 gram lichter dan de vorige generatie. De nieuwe SL1.2 motor heeft meer 33% vermogen en 43% meer koppel. Dankzij een speciale honingraat behuizing wordt het motorgeluid beter gedempt zodat je zelf op de stilste momenten je fiets amper zult horen. Deze fiets is een echte kilometer vreter en een bereik van 190 km is mogelijk dankzij de range extender die in de bidonhouder op de achterbuis past. Voor optimaal inzicht over de prestaties en capaciteit van je fiets koppel je de Specialized app eenvoudig aan je Creo 2. Hiermee kun je onder andere de verschillende rijd modussen aanpassen, informatie over je energieverbruik vinden en automatische updates van je fiets software updaten.

De Specialized Creo 2 is vanaf nu bij ons verkrijgbaar vanaf 6000,- Kijk voor meer informatie en alle beschikbare uitvoeringen op de officiele productpagina