This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Turbo Creo SL. De koning van de E-racers

Elektronische fietsen worden steeds meer gemeengoed. De forens heeft er een fijne woon-werk rit bij gekregen, de mountainbiker kan met gemak de bergen in om zonder veel pijn singletracks af te scheuren maar de wielrenners onder ons moesten lang wachten tot er een goede incarnatie zou komen van een elektrisch ondersteunde racefiets. Goed nieuws! Specialized heeft met de Turbo Creo SL een E-racer ontwikkeld die licht, soepel en wendbaar rijdt. Je zou bijna vergeten dat het om een elektronische fiets gaat. Totdat je bergop de snelle jongens en meisjes ineens met gemak bij kunt houden!

S-Works Turbo Creo SL €12.499,00

De Turbo Creo Sl biedt een extra trapvermogen van 240 watt tot een snelheid van 25km/h. Alles daarboven is 100% op jouw eigen kracht maar vrees niet! De nieuwe SL 1.1 motor bied vrijwel geen weerstand waardoor je met hogere snelheden een bijzonder soepele trapervaring hebt.
Het standaard bereik voor alle modellen van de Turbo Creo SL is 130km. Voor langere ritten kun je met de speciale range-extender daar nog eens 65km bovenop tellen

De interne baterij samen met range-extender bieden maar liefst 195km bereik

Een opvallende feature is de Future shock demper in het balhoofd van alle versies van de Turbo Creo SL. Deze functionaliteit komt uit de Roubaix serie van Specialized en dankzij de slimme plaatsing van deze vering wordt het rijcomfort vergroot zonder te dat je Watts aan de veerweg verliest.
Verder vind je op elke uitvoering van de Creo schrijfremmen en carbon frame (met uitzondering van de Turbo Creo Sl E5 Comp)
Naast een wegversie is er voor de avonturiers ook een gravel versie van de Turbo Creo Sl beschikbaar. Deze heeft vrijwel dezelfde setup maar beschikt over een bredere bandenmaat en offroad geschikte componenten

De Turbo Creo SL Evo is perfect voor de graveleurs onder ons

Met een gewicht van slechts 13.3 kilo, ijzersterke handeling, een zeer soepele trapervaring en maximaal 195 kilometer ondersteund fietsplezier heeft de Turo Creo SL de standaard gezet voor alle E-Racers. Bergen en tegenwind ga je vanaf nu lachend tegemoet. Het is een heel nieuwe sport!